Isla Mosquito

Una diminuta illa volcànica, un poble perdut en el temps, uns habitants molt aïllats d'una altra terra ferma i un volcà a punt de despertar-se...

 

Isla Mosquito és un espectacle de teatre gestual i titelles, una comèdia agredolça amb estètica de llibre il·lustrat i un llenguatge teatral molt proper al cinema mut.

 

Un viatge a les relacions humanes, als records, a la intimitat i als secrets d'uns personatges que afronten la fatalitat del destí.

 

Estrena: 2011

I Racconti della Lumaca

I Racconti della Lumaca és una guia-espectacle. Ambientat en els cinc Llocs de l'Ànima creats pel gran poeta i guionista italià Tonino Guerra i en el poble de Pennabilli (Itàlia), ofereix contes i fragments de la vida del poble.

 

Una reflexió sobre el temps, els pensaments i l'ànima. Una història on els protagonistes seran els mateixos espectadors, convidats, pels llocs que coneixeran, a tastar el gust lent del temps.

 

COPRODUCCIÓ amb ULTIMO PUNTO (Pennabilli, IT)

 

Estrena: 2012

 

 

Ab-Normal Life

N'Abelardo és un jove normal amb una vida normal en un cos extraordinàriament gran, en un món que resulta massa petit per ell. La trobada inusual i inesperada amb un nadó transformarà la vida de n'Abelardo.

 

Quaranta minuts en un vaivé d'emocions, en un remolí d'esdeveniments inesperats. Quaranta minuts que valen una vida sencera, que un com n'Abelardo no pot perdre l'ocasió de viure.

 

COPRODUCCIÓ amb COMPAGNIA OTTO PANZER

 

Estrena: 2012

Blue moon

On eres el dia en què l'home va arribar a la lluna? Era el dia 21 de juliol de 1969 i n'Amadeu estava tot sol a casa seva. No tenia res a fer i va passar el dia entre la tele, el seu gos i els seus hàbits quotidians, somiant despert amb trobar l'amor de la seva vida. Fins que el va trobar...

 

Blue Moon és un espectacle poètic construït a partir de petites accions i petits absurds. Un espectacle de clown i titelles, que conta el dia a dia d'un home enamorat de la lluna. Món real i món en miniatura comparteixen l'escena ambientada a finals dels anys 60.

 

Estrena: 2010

Unforgettable

Londres, un moment qualsevol del segle passat. N’Alfredo somiava amb pizzes i dones. N’Angelina somiava amb aprimar-se i ser artista. Es van conèixer i es van casar. El naixement del seu primer fill serà per a ells inoblidable. Però poc sospiten que, a vegades, allò inoblidable pot fer canviar els nostres somnis...

 

Estrena: 2005

 

 

© Trukitrek S. Microcooperativa

www.trukitrek.net

Amb el suport de:

 

CONTACTE

M +34 678 324 676

INFO@TRUKITREK.NET

Carrer Girona 3, 1r

07760 Ciutadella de Menorca

ILLES BALEARS