"Només els somiadors mouen muntanyes..." (de la pel·lícula Fitzcarraldo)

 

 

 

Trukitrek Films és una productora de cinema dedicada al cinema de ficció, però amb un enfocament especial en les pel·lícules d'animació. El seu compromís amb la sostenibilitat a través de l'ús de materials reciclats en la construcció d'escenografies, la seva passió per l'art dels titelles i la forma artesanal en la realització de les seves pel·lícules fan que les seves pel·lícules tinguin un sabor especial.

 

Amb cada pel·lícula, Trukitrek Films demostra la seva habilitat per a contar històries captivadores, al mateix temps que promou un missatge de responsabilitat ambiental i celebra l'art i la creativitat en l'animació. El seu equip d'animadors i artistes visuals empra tècniques tradicionals i mètodes artesanals per a donar vida als seus personatges i escenaris. Aquesta dedicació al detall i a l'artesania es reflecteix en cada fotograma de les seves pel·lícules d'animació, creant una experiència visualment rica i única.

 

El compromís de Trukitrek Films amb l'art artesanal no sols agrega un sabor especial a les seves pel·lícules, sinó que també destaca el valor de la creativitat humana en un món cada vegada més dominat per la tecnologia. Aquesta combinació de tècniques tradicionals i elements moderns dona com a resultat animacions que són tant belles com evocadores, capturant la imaginació dels espectadors de totes les edats.

 

VIDEOCLIPS

FALSE ALARM

BALKANIKA

MARILÙ

THINGS WERE BETTER BEFORE

KNUT

FEAR

CAN YOU DECIDE

HANG ME ON THE LINE

CURTMETRATGES

WIRELESS

NEVICA

ANCORA

PIOVE

PROMOCIONALS

ALICE IN THE WONDERLANDSHUT

DR. MUSIC (...properament...)

ARTURO E LA BALENA

QUADRI

GALLURA BUSKERS FESTIVAL

© Trukitrek S. Microcooperativa

www.trukitrek.net

CONTACTE

M +34 678 324 676

INFO@TRUKITREK.NET

Carrer Girona 3, 1r

07760 Ciutadella de Menorca

ILLES BALEARS