: : . SINOPSI

I Racconti della Lumaca (Els Contes del Cargol) és una guia-espectacle. Un espectacle itinerant que afegeix a la clàssica visita turística, animacions, quadres escènics i estímols sensorials. Ambientat en els cinc Llocs de l'Ànima creats pel gran poeta i guionista italià Tonino Guerra i en el poble de Pennabilli (Itàlia), ofereix contes i fragments de la vida del poble unint cultura, turisme i teatre, en un context poètic.

Un petit grup d'espectadors és acompanyat d'un guia especial a través del centre històric de Pennabilli: trobant-se immersos en un viatge juntament amb fantàstics personatges, descobriran els secrets de la història de Pennabilli recent i llunyana.

Una reflexió sobre el temps, els pensaments i l'ànima. Sobre la pressa que se'ns imposa cada cop més sovint i que no deixa esperar-nos, no ens deixa aturar mai per escoltar el que tenim per dir a nosaltres mateixos. Un viatge que parla del temps i dels pensaments, que es perseguiran a través dels camins i carrerons enfilats de Pennabilli. Una història on els protagonistes seran els mateixos espectadors, convidats, pels llocs que coneixeran, a tastar el gust lent del temps.