La companyia catalana Trukitrek es va formar l'any 1998. Els seus integrants provenien de diferents móns artístics i es van unir amb la idea de formar una companyia itinerant de teatre de titelles.

La companyia s'ha especialitzat en produir espectacles que combinen el teatre gestual amb el món dels titelles. El teatre gestual aporta un tipus d'humor universal que es basa en la interpretació dels actors. Els titelles aporten riquesa i dinamisme a la història de cada espectacle.

Pel que fa als titelles la companyia té un estil lliure i ha treballat amb tècniques diverses: des de titelles clàssics de fils fins a titelles de manipulació directa. En podem destacar l'estil "humanette", on els personatges són meitat humans, meitat ninots.

Els espectacles de la companyia proposen una posada en escena còmica i sense paraules, on titelles, poesia visual i música son elements constants al servei dels actors.

La mímica com a llenguatge universal i l'originalitat de la proposta escènica, han portat la companyia a nombroses gires internacionals. Trukitrek ha actuat a 32 països d'Europa, Àsia i Llatinoamèrica.

Trukitrek a més de produir les seves pròpies obres, també participa en la coproducció d'espectacles amb altres companyies.

: : . INTEGRANTS